Nørrelunden

Boligerne på Nørrelunden er beliggende i et udbygget stille boligområde, op mod et grønt område, ikke langt fra gadekæret og kirken.

Bebyggelsen er med 10 boliger i et plan med lille have, samt et hovedhus med 5 lejligheder.

Boligerne er beliggende tæt på bus, rutebil og tæt på dagligvarehandel, posthus og skole m.m.

Beliggenhed

I det gamle Højby tæt på “kroen” og kirken med sit gadekær, ligger en lille enklave af gule huse med røde tegl på taget. Det er boligbebyggelsen “Nørrelunden ApS”.

Husene er opført i en tidligere have og frugtplantage, og hovedhuset fra den tidligere gård på stedet er bevaret og ombygget til spændende lejligheder. Bebyggelsen ligger ud til grønt areal mv. Der er gå afstand til handelssteder og busstoppested.

Boligerne har små haver omkranset med hæk eller rækværk og foran husene er de små forhaver omkranset af hvidt stakit.

Midt i bebyggelsen er der anlagt et større grønt fællesareal, hvor børnene kan lege.

Boligen

Til hvert af de fritliggende huse, er et godt tilhørende udhus, som pænt er indpasset i bebyggelsen. Til lejlighederne i hovedhuset er indrettet gode rum i kælderen til hvert lejemål. Der er desuden indrettet et fælles lokale i samme kælder, som frit kan benyttes af alle lejerne.

I udbygningen til hovedhuset er der indrettet et fælles vaskerum med 2 vaskemaskiner og 2 tørretumlere. Maskinerne er forsynet med møntautomater.

Selve husene er opført med vandskurede murstensfacader og malet gule. Vinduer, stern og friser er malet hvide, og tager er belagt med røde tegl.

De fritliggende huse er 2 og 3 rums boliger på henholdsvis 60 og 80 m2.
Hovedhuset er velisoleret og med egen måler til vand, el og varme, ligesom der er installeret antennestik. Køkkener er generelt indrettet med alrum.

Der er bøgeparket på gulvene i opholdsrummene og klinker på gulve i badeværelser. Væggene er generelt beklædt med rutex og glasvæv i badeværelser. I brusenicher er vægfliser.Vask i baderum er generelt nedlagt i bordplade med underskabe.

Pæne store køkkener, indrettet med køle-/fryseskabe og emhætter. I værelser og entre er faste skabe.

Øvrige oplysninger

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat i bebyggelsen. Herudover er husdyrhold ikke tilladt.

Det er gratis at blive skrevet på venteliste. Når du bliver tilbudt/reserverer en bolig indbetales kr. 1.000,- som modregnes ved indgåelse af lejemål, ellers tilfalder beløbet udlejer.

Boligtyper

Hent plantegninger (PDF)

Rækkehusene

Priser 2 vær. 60 m² 3 vær. 80 m² Fritl. 3 vær. 80 m²
Kontakt
Nielsen & Nielsen Ejendomme
for yderligere oplysninger

Fjernvarme, elektricitet og vand afregnes af lejer direkte med forsynings selskaberne.

Hovedhuset har følgende 5 lejemål:

Priser 14A, stuen
2 v. 63 m²
14C, stuen
3 v. 82 m²
14D, stuen
2 v. 77 m²
14B, 1. sal
2 v. 78 m²
14E, 1. sal
3 v. 88 m²
Kontakt
Nielsen & Nielsen Ejendomme
for yderligere oplysninger

Fjernvarme og vand opkræves af udlejer, der udarbejdes årligt forbrugsregnskab. Elektricitet afregnes af lejer direkte med forsynings selskabet.