Rousehøjvej

Boligerne på Rousehøjvej er beliggende i et stille boligområde mellem Rousehøjvej, Brændekildevej og Assensvej i Bellinge. Bebyggelsen er i tæt lav boligbebyggelse, bestående af 40 boliger i forskellige typer og størrelser med en høj brugsværdi og konstruktiv kvalitet.

Boligerne er beliggende tæt ved bus rutebil samt tæt på børneinstitution, skoler, butikker, bank m.v.

Beliggenhed

Boligerne er beliggende i et frodigt område, hvor der tidligere har været drevet gartneri. Området er en del af det gamle Bellinge og er beliggende, således at der bl.a. er udsyn ud over de tilstødende marker.

Alle boligerne er placeret således, at de haver, der hører til hver bolig, er beliggende mod syd/sydvest. Haverne er afgrænset af levende hegn. Ved indgangssiden er der desuden en lille forhave med hvidt stakit til hver bolig.

I hver etage af bebyggelsen er anlagt et fællesområde med græs og beplantning. På det ene område er der etableret legeplads.

Boligområdet er beliggende med relativ kort afstand til busser, handelssteder, posthus og andre faciliteter.

Boligen

Til hver bolig hører et godt rum i de tilhørende smukt indpassede udhuse. Der er installeret 3 stk. fælles tørretumblere i et separat rum i et af udhusene. Ligeledes er der opstillet afskærmet fælles havecontainere ved parkeringspladsen.

Selve husene er opført med vandskurede murstensfacader. Husene er malede med hvide gavlbånd og hvide vinduer. Taget er belagt med røde teglsten.

Husene er indrettet som 2½ – 3 og 4 rums boliger. 2½-værelsesboligerne er på ca. 70 m2, 3-værelsesboligerne er på ca. 82 m2 og 4-værelsesboligerne er på ca. 92 m2. Alle boligerne er med bryggers og egen bryggersindgang.

Husene er topisoleret og velindrettet, ligesom der er installeret mekanisk udsugning fra køkken og badeværelse.

Loft i stuen er lyse listelofter, og i øvrige rum er det malet gips. Vægge er beklædt med rutex, der er malet. Vægge i bad er med glasfiber og malet – i bruserummet er der fliser. Håndvask er med fast underskab. Badeværelset opvarmes med gulvvarme.

Der er klinkegulv i bryggers, entre og bad – øvrige gulve er Junckers massiv parket. Køkken er monteret med lyse elementer samt elkomfur, emhætte og køle/fryseskab. Alle skabe er i system Befas med lågeoverflade i Mela-line Ask. Der er monteret vaskemaskine i bryggers.
Der er faste skabe i værelserne, som angivet på tegningerne.

Alle boliger er forsynet med egne målere til vand, fjernvarme og el. Der er antennestik i alle boliger.

Fra stuen er der i alle boligerne en havedør, som fører ud til et flisebelagt område i haven.

Øvrige oplysninger

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat i bebyggelsen. Herudover er husdyrhold ikke tilladt.

Det er gratis at blive skrevet på venteliste. Når du bliver tilbudt/reserverer en bolig indbetales kr. 1.000,- som modregnes ved indgåelse af lejemål, ellers tilfalder beløbet udlejer.

Boligtyper

Hent plantegninger (PDF)

Priser 2½ vær. 70 m² 3 vær. 82 m² 4 vær. 92 m²
Husleje oplyses ved henvendelse til kontoret

Fjernvarme, elektricitet, vand og antennekontingent afregnes af lejer direkte med forsyningsværkerne.